GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Hele 167 kørere deltager i finalen af Dansk Amatør Mesterskab 2024

Artikel foto: DAM Finalen 2024, Jammerbugt Motocross Klub

Det er blevet lørdag 5. oktober 2024, og nu skal der køres finale af Dansk Amatør Mesterskab, hvor hele 167 kørere deltager.

Crossbladet landede hos Jammerbugt Motocross Klub, i Fjerritslev, fredag eftermiddag omkring 16:00, så vi kunne komme på plads i ryttergården. Fredagen gik med en masse hygge, og snakken med mennesker, fra alverdens klubber, så det var som altid en tophyggelig aften. Nu er det blevet lørdag 5. oktober 2024, og de mange mestre skal kåres, af Dansk Amatør Mesterskab (DAM), og her er nogle klasser allerede afgjort, mens andre skal ud og kæmpe om det, så det bliver spændende.

167 kørere deltager

Finalen af Dansk Amatør Mesterskab, har igen samlet mange kørere, og denne lørdag skal der hele 167 kørere ud på de fede baner her i Fjerritslev, fordelt over 17 forskellige klasser.

Der har netop været afholdt køremøde, og de første er sendt ud på banerne, så det hele er stille og roligt komme i gang, her i Nord.

Crossbladet er med hele dagen, inden alle vinderne er blevet kåret, og her vil vi som vanligt poste billeder på Facebook, og få lidt online på den tilknyttede Instagram, der hedder @crossbladet.dk