GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Nu kan der ikke være mange hverdagstræninger tilbage i 2024

Snevejr, Danmark, Marts 2023, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Sne i Danmark

Vi er tæt på vintertiden i Danmark, og der kan ikke være mange hverdagstræninger tilbage her i 2024.

Det bliver ret hurtigt mørk i lille Danmark, og selvom vi ikke er slået over på vintertiden endnu, så bliver det mørkt omkring klokken 18:00, og så er der ikke mange hverdagstræninger tilbage. Efterårsferien 2024 kører også på sidste vers, hvor det endte ud med at en masse klubber havde åbent, og der er blevet hamret en masse træninger igennem. Nu ser vi frem mod en tid, hvor der “kun” er mulighed for at træne i weekenderne, men rigtigt mange er også godt mættet efterhånden.

Mon der kommer sne

Mange er spændte på, om der kommer sne, og ikke mindst hvornår, samt hvor meget, for hvis der kommer sne, gør det alt, meget mere besværligt, hvis man skal ud og træne en lille smule. Vi har hørt lidt rygter om, at der måske kan ramme lidt sne i november måned 2024, men prognoserne er ikke helt enige, men snakken er der, så det er vi også lidt spændte på at se, om det sker.

Udbredt frost

Samtidigt med at vi hørte om sneen, i november måned, så var der også snak om udbredt frost, både i dag- og nattetimerne, men frosten kan man trods alt kommer over, på forskellige måder, selvom det bliver sværere at køre, så kan det lade sig gøre, men det gør nas, at vælte.

De kommende uger bliver ret interessante at følge.

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk