GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi endte hos Hampen Motocross Klub, til lørdagstræning 2024

Artikel foto: Daniel Hagen

Vi blev atter presset på tiden, og smuttede ud til Hampen Motocross Klub, hvor vi havde nogle ambassadører ude.

Crossbladet havde lidt andre planer denne lørdag, men de klubber vi havde udset, var knap så hurtige med opmeldingerne, og så smuttede tiden fra os, og vi røg mod Hampen Motocross Klub. Vi havde godt nok hørt at nogle af vores ambassadører, skulle træne der, så det blev altså valget igen, men der var en del “nye” kørere, så det var ikke de samme, vi skulle tage billeder af igen.

Fint fremmøde

Der var faktisk godt med kørere, da vi landede på banen omkring 11:30, lørdag 19. oktober 2024, og der kom også et par stykker mere til, omkring middag. Træningen på maxi blev delt op, efter den første træning, for der var en del besøgende her, og igen flere udenbys kørere, der kiggede forbi.

Kørte du lige i ryttergården?

Når man kommer ud af røret, eller fra “gryden” så skal maskinerne slukkes, og man skal trække. Der var så lige to knejter, der kom trillende, lige forbi os, og en fra bestyrelsen, og vi blev ret hurtige enige om, at dette udløste en straksdom på fem armbøjninger, per kører. (der var ingen brok).

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Daniel Hagen
Artikel foto: Phillip G. Hansen
Artikel foto: Viktor Ørsted

Alle tre er lokale rødder, der af alle, kender reglerne, og Viktor Ørsted, gjorde det fem minutter efter de to øverste knejter, og smuttede om til bilen, men ham fik vi naturligvis lige indfanget også.

Mange kendte ansigter

Udover vores ambassadører, Daniel Hagen, Sebastian Lorenzen og Mathias Skov (med armen i gips), så dukkede Mike Kristensen, Magnus Sjølander og Viktor Ørsted også op. Der var en masse lokale rødder, og de hyggede sig på kryds og tværs, og fik kørt en masse gode træninger.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Magnus, Mike, Sebastian og Viktor
Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2024
Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2024

Selvom vi har været meget på Hampen banen, det sidste stykke tid, så var det som altid super hyggeligt, og god kaffe på kanden, også selvom formanden ikke var til stede. Der var en masse snak om teknik, røverhistorier, og feriesnak, så det var en helt gennemgående perfekt dag.

OBS!! Klub træning i Hampen!

Lørdag 26. oktober 2024, er der atter træning med Mads Rasmussen, og Frederik Eskildsen, hos Hampen Motocross Klub, hvor alle med interesse, kan deltage i dette event. Det koster kun 150kr for medlemmer, og ikke-medlemmer, skal slippe med 250kr. Der er maks 28 pladser, så du skal tilmelde dig, før din nabo, hvis du vil sikre dig en plads til denne træning. Tilmeld dig online her

Video – Instagram

Vi fik smidt et par video online fra Maxi, denne lørdag.

Billeder – Facebook

Vi klikkede lidt billeder ved besøget i Hampen Motocross Klub, og de kommer som altid, online i et album for sig selv, på vores tilknyttede Facebook side.

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for en hyggelig dag.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk