GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Mathias Skov fik ærgerlig afslutning på efterårsferien 2024

Artikel foto: Mathias Skov, med armen i gips

Crossbladets ambassadør, Mathias Skov fik en ærgerlig afslutning på efterårsferien, og er ude resten af året.

Mathias Skov har været på en fed træningscamp i Han Herred, med Nichlas Bjerregaard, og Kim Sørensen, hvor han også har lært lidt, men det hele endte desværre ud med en tur på sygehuset. De var kommet igennem alt det de skulle, og så skulle der køres flødebolleræs, og her væltede Mathias Skov i et sving, ikke noget voldsomt, som han fortalte til crossbladet, da vi snakkede med ham.

Lægevagt og Sygehus

De kørte selv ind til lægen, 5 minutter fra banen, og her blev de med det samme, sendt videre til Aalborg Sygehus, hvor armen og albuen blev scannet. Her fik Mathias Skov at vide, at han skulle opereres, hvorefter de lavede en CT-Scanning, og ombestemte sig.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Røntgen billedet

Dommen

Mathias Skov fik en kedelig besked med sig i Aalborg, for han havde brækket noget i albuen, to steder, og underarmen, så her fik han gips på, hvilket er hans første gang. De blev sendt hjem, med den besked, at de skulle kontakte egen læge, og formentlig en tur omkring Gødstrup (Herning), hvor de skal tage stilling til, om det skal opereres, og hvor længe, dette kommer til at tage.

Artiklen er opdateret 21-10-2024 klokken 14:00. Mathias Skov skrev til crossbladet.dk, at han ikke slap for at blive opereret, så det er hvad mandagen går med.

Det er super ærgerligt, når dette sker, og nu går Mathias helt sikkert og tror, at han slipper for de armbøjninger, han har fået samlet sammen, i ambassadør området, men mon ikke vi finder på noget andet spændende til ham, i stedet for. Det kunne da være rart med lidt opvartning, til træningerne.

Vi ønsker Mathias rigtig god bedring.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk