GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Helt ekstremt stille torsdag hos Herning Motocross i efterårsferien

Artikel foto: Christian Rasmussen

Vi skulle have været i Kolding, denne torsdag, men endte hos Herning Motocross, hvor der var ekstremt stille.

Crossbladet havde planlagt en tur til Kolding Motocross Klub, torsdag eftermiddag 17. oktober 2024, men der gik ged i dagen, så tiden smuttede fra os, og vi endte hos Herning Motocross. Vi havde en lille ide om, at der nok ville være en del på de kanter, i og med at de havde åbent fra 14:00, og til 17:00, men her tog vi i den grad fejl, for der var mere eller mindre ingen kørere, denne dag.

Syv aktive kørere

Der var faktisk otte kørere, men en af dem, måtte pakke bilen igen, efter et par runder, da maskinen strejkede, så der endte kun ud med at være syv kørere, på en ellers fin bane. Den havde vi ikke lige set komme, ej heller selvom der ikke var gjort noget ved banerne, efter deres klubmesterskab, for det skader jo ikke at træne lidt huller, men det gad man tilsyneladende ikke i dag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Stille torsdagstræning på Uhre, i efterårsferien 2024
Artikel foto: Stille torsdagstræning på Uhre, i efterårsferien 2024
Artikel foto: Stille torsdagstræning på Uhre, i efterårsferien 2024

Vi tøffede lidt rundt, drak kaffe, og klikkede lidt billeder på den lille bane, mellem banen, og maxi banen, hvor de syv kørere var spredt ud over, så vi fik da ikke stress, denne torsdag eftermiddag. Det var lidt sølle, at der ikke var flere kørere, men vi har en lille ide om, at en del faktisk arbejder, denne efterårsferien, og ellers er dem, der ikke er på en trænings camp, bare er et helt andet sted lige nu. Det begyndte at dryppe ved 16:00 tiden, så her pakkede vi, og de fleste andre sammen, og smuttede.

Billeder – Facebook

Der kommer et lille album med billeder online, lidt senere denne torsdag aften.

Se alle billederne i et samlet album her

Ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk