GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Onsdag var crossbladet på besøg i Billund Motocross Klub til træning

Artikel foto: Oliver Julius

Selvom løbskalenderen er tom, så er der masser af motocross træning, i efterårsferien 2024, og vi kommer lidt omkring.

Onsdag 16. oktober 2024, der havde vi allerede på forhånd, planlagt en tur til Billund Motocross Klub, for da vi var i Hampen om tirsdagen, snakkede vi med flere om, hvad planen var resten af ugen. Derfor mødte vi en lille håndfuld kørere igen onsdag, i Billund klubben, sammen med en masse andre, for de åbnede allerede klokken 15:00, hvor vi endte ud med at være omkring 30 kørere totalt.

Startede med den lille bane

Der var et par enkelte kørere, på deres lille bane, og de var begge perfekte, jævne og tørre, altså ikke så det støvede, men heller ikke en masse mudder. Vi startede ud med at klikke lidt billeder her, hvor to kørere på daværende tidspunkt, hyggede sig, med masser af plads, til ræs.

Mest aktivitet på Maxi

Der var en del udenbys kørere denne aften i Billund, hvor Maxi banen havde de fleste kørere, hvor Melanie Horkenborg, Jonas Estrup, og Viktor Ørsted, som vi mødte i Hampen, også kom til Billund. Vores ambassadør Sebastian Lorenzen dukkede også op lige pludselig, for selvom man har snuppet to mesterskabstitler, så kan man jo ikke hænge i kælderen og spille Counter Strike, dagen lang.

Axel Hove med dagens crash

Vi har tidligere været omkring tumle sandet i Billund, men det er gaven, der bliver ved med at give, og her finder man hurtigt ud af, hvor der sker nogle anderledes ting. Vi stod som vanligt i S-svinget foran starten, og lige pludselig kom en af de grønne maskiner, zik-zakkende gennem svinget, hvor vi egentlig troede at den ville ende, men Axel Hove legede stuntmand for en stund.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Axel Hove slår sig løs i Billund
Artikel foto: Axel Hove slår sig løs i Billund
Artikel foto: Axel Hove slår sig løs i Billund

Axel fortsatte udover svinget, inden den grønne hest, smed ham af, og selvom det så vildt ud, så skete der heldigvis ikke noget, og hjælpen var hurtigt til stede.

Buckhøj kunne også

Martin B. Buckhøj, var også på besøg i Billund, og sjovt nok kører han også på en af de grønne bæster, og han kunne også tumle rundt, lige foran os, endda mere end, en gang.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Martin B. Buckhøj i tumle sandet, i Billund
Artikel foto: Martin B. Buckhøj i tumle sandet, i Billund
Artikel foto: Martin B. Buckhøj i tumle sandet, i Billund

Heller ikke her, skete der noget, hvilket der ikke gjorde, hos nogen af kørerne, denne onsdag, hvor crossbladet var på besøg i Billund klubben. Der var en del, der tumlede rundt, men man lærer også noget af det, så noget godt kan man tage med sig derfra. Det er bare lidt sjovt, at se kørerene, når de vælter foran en, og deres reaktion bagefter, hvor en ung gut lige viste os lange fingeren, og da vi slog ud med armene, kom han hen og sagde undskyld, men der havde vi jo taget billedet. 😀

Det var som altid, når vi er afsted, en hyggelig aften, med masser af ræs, kaffe og hyggesnak.

Billeder – Facebook

Vi fik som altid klikket en stak billeder, og de kommer på Facebook, lidt senere på dagen, og når de er online i et samlet album, så kommer der også et link, her i artiklen.

Se alle billederne i et samlet album her

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk