DM Stillinger

Vi har aldrig kigget så meget på DM Stillinger, som i 2024, da vi kan se hvor vigtigt det er at følge med i denne serie, af motocross danmarksmesterskaberne. Der køres mindst to forskellige danmarksmesterskaber, i Danmark, og faktisk flere, men vi følger mest med i de to største danske mx forbund, som der er. Danmarks Motor Union har det største antal medlemmer, og flest DM afdelinger, når der køres motocross løb, og her er der mange klasser at holde styr på, for der køres langt mere end A-DM, som er publikumsløb.

DM Motocross

Danmarksmesterskaberne i motocross, er noget af det største, man kan vinde herhjemme, hvor man hos Danmarks Motor Union (DMU) kører DM, mens man hos Dansk Moto Cross Union, bedre kendt som DMCU, kører noget der hedder Dansk Amatør Mesterskab (DAM). Begge løb er utroligt populære, men der er en væsentlig forskel på disse to forbund, hvor man hos DMU, kun må have publikum til deres A-DM, der er den størst opnåelige klasse herhjemme, mens man hos DMCU ikke tager dette så nøje, for her kan man komme og kigge, når man har lyst.




Motocross, Quad, Enduro eller Pitbike

Når man kigger på DM stillinger hos Danmarks Motor Union, så er det ikke kun motocross, man finder frem til, der er også en masse andre sportsgrene, i samme kategori, hvilket kan være quad, enduro, pitbike, og mange flere. De nævnte er blot et lille udvalg af de mange ting, man kan dyrke her i Danmark, men hvis man kigger på deres hjemmeside, så kan man få sig et større overblik.

Stillinger Motocross

Man kan vælge at gå direkte på hjemmesiderne, og begynde at lede efter det, som man søger, eller man kan bruge google.dk som er klart hurtigst, til at finde det, som man mangler. Man kan søge på stillinger motocross, og her vil man ramme Danmarks Motor Union, i toppen af google, og på deres side, er der mere end bare motocross. Når man kigger på siden, er der naturligvis motocross, men der er også DM Quad, DM Sidevogn, Pige DM, samt DM Pitbike, men det blev ikke kørt i 2024.

Følg løbene hos crossbladet

Når der køres DM eller DAM, så kan man naturligvis også læse om det, her hos crossbladet.dk hvor vi kommer bredt omkring, de mange mesterskaber. Crossbladet kommer også helt tæt på løbene, for vi rejser rundt i landet, og er med til danmarksmesterskaberne, og skriver om det.

Seneste udgivet hos Crossbladet.dk