GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

SOS Racingparts i Silkeborg har åbent hele efterårsferien 2024

Artikel foto: Anders Lyngaa, indehaver af SOS Racingparts

SOS Racingparts i Silkeborg holder åbent hele efterårsferien, hvor man kan komme på besøg i butikken, og se udvalget.

Nogle har allerede lagt en plan for efterårsferien, mens andre tager en dag af gangen, og ser hvad der sker rundt omkring i landet. Hvis man mangler en idé til noget at lave, så kunne man smutte omkring SOS Racingparts i Silkeborg, der holder normalt åben, i hele efterårsferien, hvor mange andre holder ferie. De har altid gang i noget spændende, hvilket de naturligvis også havde, da vi kom på besøg mandag formiddag, for her står maskinerne sjældent stille.

Du er velkommen

Hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med SOS Racingparts, i Silkeborg, og deres super fede varer, så er man velkommen til at kigge omkring butikken, og se hvad de kan gøre for dig. De skaber noget af det fedeste klister, hjul, tøj, og meget meget mere, for der er ingen begrænsninger for hvad de kan lave, for hvis du har en vild ide, til noget du gerne vil have lavet, så sidder de klar.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: SOS Racingparts, Silkeborg 2024
Artikel foto: SOS Racingparts, Silkeborg 2024
Artikel foto: SOS Racingparts, Silkeborg 2024

SOS Racingparts, Silkeborg

Hvis du ikke kan slippe hjemmefra, så kan du også finde dem online, hvor du naturligvis også kan handle, på siden sosracingparts.dk , men hvis du og familien har tiden til det, så kan vi anbefale en tur omkring der butik, og produktion, der samme sted.

Åbningstider – 09:00 til 16:00, alle dage

Adressen – SOS Racingparts, Lillehøjvej 25, 8600 Silkeborg

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk