DMU Løbskalender 2025

Danmarks Motor Union, bedre kendt som DMU, har et kæmpe puslespil, der skal gå op, når de skal laves deres udgave af løbskalenderen 2025. Der er enormt mange ting, der spiller ind, og hvilket klubber, med motocross, enduro, trial, quad, skal tildeles løb, og andre events. Motocross løbskalenderen 2025, venter mange blandt andet på, også os her på crossbladet.dk for vi skal også planlægge vores år. Her skal der planlægges enormt mange ting, både for DMU, men også hos de familier, der skal afsted til de mange løb, specielt dem, der gerne vil køre løb i begge unioner.

Motocross Løbskalender 2025

Her hos crossbladet.dk har vi meget bredde på, men størstedelen af vores læsere, venter altid med spænding på DMU Motocross løbskalenderen, men når den kommer online, kan man som regel også se de andre sportsgrene, såsom dansk motorsport, quad, trial, enduro osv.

Løbskalender Danmarks Motor Union 2025

Så snart den nye 2025 løbskalender kommer online, vil du også kunne finde et link til den, her på siden. DMU Løbskalenderen er klart den største, og med flest events, så dem kan vi slet ikke poste et screenshot af her på siden.

(Link til 2025 løbskalenderen kommer her)

DMU Motocross Nyheder

Crossbladet.dk kommer vidt og bredt, og besøger landets klubber, og her tager vi blandt andet billeder derfra, hvor vi her i 2024 har klikket mere end 37.000 billeder. Vi skriver en masse artikler, uanset om det er fra løb, træninger, happenings, eller planlagte begivenheder, i landet. Du kan se de seneste udgivede artikler herunder, eller vil vi foreslå at du kigger på vores timeline.

Seneste udgivet hos Crossbladet.dk