GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Folk virker noget mættet af motocross her i efterårsferien

Chris Basland er træt, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: En træt Chris Basland

Det har været en lang og hård sæson, hvor vejret virkelig har drillet mange, og nu virker folk noget mættet af motocross.

Det slider naturligvis på både børn og voksne, gennem en hel sæson, med blandt andet motocross, og det virker som om rigtigt mange tager sig en velfortjent pause, fra det hele. Det er lidt svært at skal omstille sig fra et bestemt tidspunkt på året, hvor der er fart på, til der hvor det hele bliver lidt stille, uden løb. Vi har den seneste uges tid, kunne mærke på både kørere, og forældre, at de har sluppet gassen lidt, og er begyndt at indstille sig på en vinterperiode, uden meget aktivitet.

Nogle er aktive, andre ikke

Nogle kørere holder sig i gang, stort set hele vinterperioden, og kører lige så snart de har muligheden, så vi er slet ikke bekymret for, at der ikke kommer nogle træninger, de kommende måneder. Men vi kan også se, og forstå at rigtigt mange trænger til en lille pause fra det hele, og skal opleve lidt andet, så “sulten” vender tilbage på en naturlig måde, selvom motocross er en stor del af hverdagen, hos hele familien. Vi kunne tydeligt se i ryttergården på Uhre, lørdag 12. oktober, at flere var slidte, og var ved at omstille sig til vinteren, for der ikke den samme gejst, som midt på året.

Efterårsferien 2024

Denne efterårsferie, minder lidt om den i 2023, for her drillede vejret også lidt, i starten af ferien, men blev bedre midt på ugen, hvilket er lidt det samme billede her i 2024. Vi havde dog forventet lidt flere tilbud, til kørerne, men også her sker der næsten de samme ting. Hvis vejret bliver godt, midt i efterårsferien, så kan det jo været nogle klubber åbner, med specielle tider, og så kan vi jo kigge nærmere på det, men lige nu er der først noget, sidst i næste uge, men mon ikke vi finder på noget.

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk