GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Sidste afdeling af Klub VM 2024, på Uhre, hos Herning Motocross

Artikel foto: Dahlgaard og Ørstrøm

Crossbladet har brugt noget af lørdagen, på Uhre, hos Herning Motocross, hvor sidste afdeling af Klub VM, blev kørt.

Vi landede på Uhre kort før 08:30, for vi skulle lige have nogle billeder af Sebastian Lorenzen, der endelig har fået hans medaljer fra B-DM 2024. Det trak op til regnvejr, så vi måtte skynde lidt på knægten, der ikke havde pokkers travlt, så tidligt en lørdag morgen, men det lykkedes. Herefter begyndte der at komme mange mennesker til banerne, og den første times tid, der fik vi ikke set noget ræs, men snakket med en masse kørere, klikket lidt billeder, og drukket en masse god kaffe.

Mange, men ikke alle

Der var mange kørere denne lørdag, hvor den sidste afdeling af klubmesterskaberne 2024, skulle køres på Uhre, men der manglede godt nok også en del, af de faste, kendte ansigter. Nu er efterårsferien jo også startet, så mon ikke nogle har trukket stikket, og er smuttet afsted på ferie.

Kage, masser af kage

Der var tarteletter da de var færdige med at køre, ja det vil sige, det sidste hold, og flagposterne nåede ikke at få noget, da der var udsolgt, og det er lidt ærgerligt. Der var til gengæld en del kage tilbage, så der blev spist op (håber vi) for der var godt nok meget god kage.

Simon var træt

Om det bare har været en hel almindelig fredag, eller om det skulle fejres, at efterårsferien var kommet til, det ved vi ikke, men nogle af knejterne havde i hvert fald fejret dette. Simon var noget ramt, og ham fangede vi flere gange, sovende på en stol i ryttergården. (du slipper ikke).!!

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Simon var træt på Uhre
Artikel foto: Simon var træt på Uhre

Han vågnede med mellemrum, når vi prøvede at snige os ind på ham, men til sidst på måtte han give op, og snuppe en powernap. Utroligt nok, så kørte han hele hans heat, og væltede vist kun en enkelt gang, men det tumle sand, kan alle jo rode rundt i, det behøver man ikke være træt for. Der kommer lidt flere billeder af ham, senere denne lørdag, når vi opretter et album på Facebook.

Hygge afslutning

Det var som altid hyggeligt lige at hilse på folket, og snakke lidt om sæsonen, over en kop kaffe, og inden man fik set sig om, så var klokken 13:00, og alle klasserne var kørt til ende. Der var efterfølgende fri træning, hvor der dukkede flere op, og enkelte der havde kørt Klub VM, blev og kørte lidt videre, men størstedelen kørte hjem, for de var godt mættet af motocross, efter en lang sæson.

Billeder – Facebook

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for en hyggelig dag på Uhre.

Ses ude på banerne!

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk