GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Alexander Johansen blev 3ér i sit første løb på den nye 125cc

Alexander Johansen, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Alexander Johansen

Alexander Johansen har skiftet sin 85ér ud med en ny 125cc, og til sit første løb på maskinen, der fik han en flot tredjeplads.

Vi lavede et portræt med Alexander Johansen i november måned 2023, og snakkede med ham, om blandt andet 2024 sæsonen, og her lagde det ikke lige i kortene, at han skulle have en 125cc. Alexander har kun kørt på den nye maskine fire gange, inden han stillede op i C-Open, til finalen af Dansk Amatør Mesterskab 2024, hos Jammerbugt Motocross Klub, og her skulle han køre mod større maskiner, og noget ældre medkørere, men end ikke dette kunne få ham til at afvige.

Ville ikke have en 125cc

Vi fangede Alexander´s far Max Johansen, som fortalte at Alexander ikke ville have en 125cc, for den var stor og træls. De skulle til Thy og træne en aften, og her havde Max, købt en KTM 2024 til ham alligevel, men uden at sige noget, og bad ham (Alexander) om at kigge ind i bilen, for han skulle se om de havde husket skamlen. De havde husket skamlen, men Alexander spottede ikke lige maskinen, i første omgang, så da Max fortalte det til ham, så grinte han, men prøvede den i Thy.

Inden DAM 2024 Finalen, havde de træning med Nichlas Bjerregaard (NMB), og her kørte Alexander på sin 85ér, for han ville køre sit sidste løb på den, til DAM. Men det fungerede lige pludselig ikke, som tidligere, og den var lige pludselig lille, i forhold til 125éren, så det endte altså ud med at Alexander fik ændret licens, og tilmeldt C-Open, og dette gik over alt forventning.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Alexander og Max Johansen
Artikel foto: Alexander Johansen som 3ér på pallen (øverst til venstre)

Samlet 3ér til DAM 2024

Alexander Johansen startede dagen ud med en femteplads i tidskvallen, og så var der ligesom lagt en linje. Første heat endte ud med en femteplads, og til dagens andet, og sidste heat, fik Alexander Johansen en flot tredjeplads, og det resulterede altså med en samlet tredjeplads på dagen.

Det er super flot, til sit første løb på en 125cc, men han er bestemt heller ikke kommet sovende til det, for de har virkelig smidt mange timer i sporten, her i 2024.

Godt gået, vi glæder os meget til 2025, og følge med på sidelinjen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk