GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Resultater fra dagen, til DAM Finalen 2024, i Fjerritslev

Artikel foto: Sebastian Lorenzen, Jacob Melgaard og Mads Rasmussen

Til finalen af Dansk Amatør Mesterskab 2024, hos Jammerbugt Motocross Klub, var der både pokaler fra selve dagen, og det samlede mesterskab. Her kan du se resultaterne fra dagen.

Dansk Amatør Mesterskab 2024, blev kørt hos Jammerbugt Motocross Klub i Fjerritslev, og her endte de ud med hele 167 kørere fra hele landet. Der skulle køres mange vigtige heat, da nogle titler ikke var afgjort, mens andre kunne slappe mere af, for de kunne ikke nå noget i regnskabet.

Melgaard vinder A-Open

Der var drama i første heat af A-Open, hvor Sebastian Lorenzen og Stefan Bech ramlede sammen, i et sving, nede bagved, og her smuttede blandt andet Jacob Melgaard forbi, og han var tæt på dem, allerede her. Stefan Bech udgik, og Sebastian Lorenzen kunne køre endnu en flot titel hjem, og Jacob Melgaard vandt. Jacob Melgaard viste igen at han er hurtig, også selvom det er på en større maskine, så det var flot kørt af den unge mand.

Resultater på dagen – Stor bane

Se alle resultaterne her

Resultater på dagen – Lille bane

Tillykke til kørerne.

Vi runder mesterskabet af, når vi rammer kontoret, da vi lige nu i skrivende stund, er på Mors til sidste afdeling, af Westcoast MX Cup, og årets absolutte sidste løb.