GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Majli B. Pedersen er skiftet til 85cc og kører sit første løb på søndag

Artikel foto: Majli B. Pedersen

Silkeborg køreren Majli B. Pedersen, har skiftet sin 65ér ud med en flot 85cc, og stiller op i sit første rigtige løb søndag.

Da vi besøgte Børkop Motor Sport, onsdag 2. oktober 2024, der mødte vi Majli B. Pedersen, fra Silkeborg Motor Sport, og hun havde en ny maskine med. Majli har nemlig skiftet sin 65cc ud med en ny 85cc, og den er i en super flot lilla folie, med skriften “Girl Power” på siden af maskinen.

Trænet få gange på 85cc

Det er under to uger siden, at Majli fik den nye maskine, og har kun trænet tre gange på den, med turen i Børkop onsdag aften. Majli kørte med i det sidste klubmesterskab i Silkeborg, og siden da, er det gået stærkt, og man må sige at denne størrelse maskine, passer perfekt til hende, da hun skyder i vejret. 85éren er lidt højere, men hun kan nå jorden med den ene fod, hvilket er det samme, for mange af de andre piger og drenge, som skal køre på 85cc.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Majli træner i Børkop 2024
Artikel foto: Majli træner i Børkop 2024
Artikel foto: Majli træner i Børkop 2024

Mange rykker op

Mange af vennerne, fra denne generation, begynder at rykke på 85cc, så det bliver spændende at se hvad 2025 har at byde på. Majli B. Pedersen skal i hvert fald køre 85cc i 2025, og hun runder 2024 af med at deltage i Mini C85, til Westcoast MX Cup, der køres søndag 6. oktober 2024.

Flere kørere i klassen

Majli skal også til at vænne sig til flere kørere i hendes nye klasse, for der er som regel en del flere i Mini 85c, end 65cc klasserne. På søndag, hvor Majli skal køres sit første løb, der er i skrivende stund tilmeldt 16 kørere, hvor der er to andre piger, så bliver ikke helt alene om, at køre fra knejterne.

Se hvem der er tilmeldt på siden her (du kan også nå det endnu)

Held og lykke på den nye maskine, det bliver spændende af følge.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk