GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Alex Seier vinder DM B-MX2 2024, og blev hædret i Børkop onsdag

Artikel foto: Alex Seier, vinder af DM B MX2, 2024

Onsdag vandt Alex Seier DM B MX2 2024, og så blev han lokket til klubben, hvor der var surprise party klar.

Der skete rigtigt mange ting, på kort tid, onsdag 2. oktober 2024, for her blev det meddelt, at B-DM 2024 Finalen ikke blev kørt, og stillingen var endelig. Det betød blandt andet af Alex Seier (artikel foto) kunne hente sit første Danmarksmesterskab, og efter nogle svære år, så mente mor Heide, at han skulle fejres, selvom han skulle afsted mod England samme dag. Vi blev kontaktet, og spurgt om vi ville være en del af et surprise party i Børkop Motor Sport, onsdag aften, hvor der var “normal” træning, hvor Alex Seier havde fået at vide, at han skulle til et møde med Kenneth Kaalund, inden afrejse til England med vennerne, og det takkede vi naturligvis ja til.

Mange dukkede op

Vi ankom kort før 17:00 onsdag, og her var der allerede en del kørere, og andre gæster i klubben, og alle prøvede at have en normal aften, som muligt, selvom alle (de fleste) havde fået en besked på forhånd, at Alex Seier skulle fejres klokken 18:00, hvor han troede, der var et møde. Der kom rigtigt mange den time frem mod 18:00, også en god håndfuld venner, der “bare” var til stede, uden maskiner, men det virkede ikke som om han helt havde fanget den, før Heidi Seier (Mor), ringede med klokken, og fortalte at der var en helt specielt person, som skulle fejres, denne onsdag aften.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Alex Seier bliver fejret i Børkop Motor Sport 2024
Artikel foto: Alex Seier bliver fejret i Børkop Motor Sport 2024
Artikel foto: Alex Seier bliver fejret i Børkop Motor Sport 2024

DM B-MX2 2024

Alex Seier glemmer aldrig 2022 hvor han brækkede ryggen, og efterfølgende havde et super flot 2023, hvor han fik en samlet sjetteplads i netop DM B-MX2 klassen. Det har han netop forbedret, endda med det bedste resultat, for nu kan han kalde sig selv for Dansk Mester i klassen.

DM B-MX2 2024 (Top 5)

  1. Alex Seier
  2. Jacob Madsen
  3. Patrick N. Marcussen
  4. Valdemar Rune
  5. Albert H. Riishede

Se alle kørerne her (PDF) – Nederst på siden

Blev fejret af venner

Efter et par ord fra formanden (Heidi Seier), så blev der skudt nogle konfetti-rør af, inden Alex blev sendt om på podiet, hvor han fik en medalje, krans, champagne, og mere konfetti, mens alle klappede. Det var en glad knægt, der dog ikke havde så meget at sige, men man kunne se at han var glad, for alle dem der ville fejre ham, og hans nye mesterskabstitel.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Alex Seier bliver fejret i Børkop Motor Sport 2024
Artikel foto: Alex Seier bliver fejret i Børkop Motor Sport 2024
Artikel foto: Alex Seier bliver fejret i Børkop Motor Sport 2024

Vi kører mod England i aften

Alex Seier fik hele tiden at vide, fra Team Rhino Racing køreren, Rasmus Pedersen at han (Alex) ikke måtte drikke det champagne, for de skulle køre hele natten, og de havde en lang rejse foran sig. Det accepterede Alex, men så kunne de gå ombord i sodavandene og kagen, der var lavet til lejligheden, og her holdte de sig ikke tilbage. Rygterne sagde at Alex Seier fik et gavekort til McDonalds, så det var vist godt at Kenneth Kaalund, ikke var fysisk til stede, denne aften.

Det var en fed oplevelse, at være med til en lynhurtig surprise fest, hvor der lige skulle træffes en masse beslutninger, på kort tid. Igen stort tillykke med titlen, til Alex Seier.

Billeder fra aftenen

Vi tog naturligvis lidt flere billeder, end dem her i artiklen, og de (dem fra artiklen) og mange flere, kommer online på vores Facebook side, senere denne torsdag. Der kommer lidt fra noget træning, og fejringen af Alex Seier, af de mange medlemmer i Børkop Motor Sport.

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for en hyggelig aften.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk