GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Håber at kan gennemføre B-DM Finalen 2024 sidst i oktober

DM A Open 2024, DMU, MX, Motocross, Korskro, Vestjysk Motocross Club, MX Artikler, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: DM A Open 2024, Vestjysk Motocross Club

Der arbejdes lige nu på, at Vestjysk Motocross Club, kan få lov til at afvikle B-DM Finalen 2024, sidst i oktober måned.

Det er noget af det mest vanvittige vi har oplevet, her i nyere tid, både på vejen til Korskro, hvor vi kørte med campingvogn i flere kraftige skybrud, vand, og mindre floder på vejen (Tingvejen) for at komme frem til det der skulle have været en fed lørdag, med B-DM Finalen 2024. På vejen dertil havde vi en ret god fornemmelse af, at dette aldrig ville blive gennemført, for ingen baner kan tage de mængder vand, uanset hvor mange dræn, og render der var, for hvor skulle det ledes hen.

En uges arbejde væk på et døgn

Der var flere af klubbens medlemmer til stede, da vi ankom til klubhuset, blandt andet noget af familien Horkenborg, og her kunne man godt fornemme skuffelsen, ved en aflysning. Mange af klubbens medlemmer har brugt mange timer på at gøre området klar til en fed finale, hvor vi hørte at blandt John Horkenborg havde brugt mindst 20 timer, på at lave maxi klar.

Vild video: Ryttergård og baner på Korskro oversvømmet

Alt dette store arbejde, var bare skyllet væk, og skuffelsen ved aflysningen var at se alt dette arbejde, bare var forsvundet i det store vandmængder. De havde naturligvis en forståelse for, at dette ikke kunne gennemføres, men forestil dig lige, at se alt det arbejde man havde smidt i banen, bare forsvinde i kæmpe søer, også selvom det stod pumper og tæskede løs.

Læs også: B-DM Finale 2024 aflyst: Hele 145mm regn har ramt Esbjerg

Vil afvikle B-DM Finalen på Kroen

Der var enighed om at hvis det kunne lade sig gøre, at finde en ny dato (formentlig 26. oktober), så ville de gøre alt for at gennemføre B-DM Finalen, hos Vestjysk Motocross Club. Arbejdet med dette, blev allerede sat i gang, mens vi var til stede, så vi kan kun krydse fingre for, at dette sker, så løbet bliver afviklet og DM Finalen bliver kørt, som det bør.

Vi håber inderligt at de får lov til at køre om DM placeringerne.

Stay tuned in..

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk