GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Crossbladet

Brug vores billeder rigtigt på de sociale medier, det er pænest

MX Billeder, Motocross Billeder, Crossbladet, Sociale medier
Artikel foto: Den glade mand

Vi oplever at mange bruger vores billeder, hvilket er super fedt, men mange laver screenshot af dem, og det er forkert.

Om det er uvidenhed eller dovenskab, det ved vi ikke, men vi ser langt flere tage screenshots af vores billeder, når de skal skrive om deres børn, eller dem selv. Vi ser mange gøre det rigtigt, nemlig at gemme billedet, eller billederne lokalt, enten på computeren, eller på mobilen, inden de skal lave et opslag, på de sociale medier og dette giver et langt pænere resultat hos alle.

Tag ikke screenshot

Vi oplever det ofte, og det er afslørende, hvis man bare tager et screenshot af vores billeder, i vores album, og poster dem videre, på de sociale medier. Det er forkert, og ser ikke særlig pænt ud, nu når man vælger at bruge vores billeder, til opdatering om ens børn, eller på anden vis.

Gem billedet lokalt

Når man kigger vores billeder igennem, i et album, formentlig på Facebook siden, hvor der er vandmærke på, så skal du gemme hver enkelt billede lokalt, enten på den enhed du bruger, eller på den stationære computer, eller laptop. Det er super nemt, og giver et langt pænere resultat.

Mobile enheder – Klik på billedet, så det fremhæves på enheden. Klik evt øverst i hjørnet på 3 prikker, og se mulighederne > Gem på telefon/tablet  – Lav herefter opslag og brug billede fra album

Computere – Klik på billedet, så det fremhæves, og højreklik på musen, og gem billedet lokalt.

På den måde kan du bruge hele billedet, og slippe for en sort kedelig kant, og så kommer der kun en lille procentdel af billedet, og når andre ser det, er det lille og utydeligt.

Cut aldrig vandmærket

Det er meget sjældent, at vi se det, efter vi flyttede vores vandmærke midt på billederne, men vi ser stadig, at nogle zoomer ind på deres barn, eller sig selv, hvis der er flere på billedet, og dermed fjerner vandmærket, og det vil vi ikke have. Man kan bruge vores billeder frit på de sociale medier, som privatperson, men vores vandmærke skal være synligt, så vi også får lidt retur.

Læs vores retningslinjer

Du er ene og alene den der skal sætte sig ind i vores retningslinjer, og ikke mindst ophavsret på billeder, da det kan blive en kras affære. Læs vores retningslinjer her

Tak!

Vi er både glade og stolte over, at man vælger at bruge vores billeder, men man kan lige så godt gøre det rigtigt, så det bliver endnu federe at se på, på de sociale medier.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk