GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Nu kan man virkelig se at sæsonen snart er overstået her i 2024

Regn i Børkop, Klubmesterskab 2024, Klub VM, Motocross, MX, Børkop Motor Sport, MX Artikler, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Klub VM i Børkop 2024

Der er kun motocross events tilbage i løbskalenderen, og dermed betyder det også at denne 2024 sæson, snart er ovre.

Tiden flyver afsted, og igen i år, føles det som om man lige er kommet i gang med en sæson, selvom det er vores første år, med en fuld sæson. Vi kan godt se og mærke, at der er sket rigtigt mange ting, her i 2024, men når man kigger på det der er tilbage, så kan man ikke helt forstå det.

DMCU 2024

Hos DMCU er der kun et enkelt løb tilbage i årets kalender, og det er finalen af Dansk Amatør Mesterskab 2024, som skal køres i Fjerritslev, lørdag 5. oktober.

DMU 2024

Hos DMU er der blot fire løb, og en ATK træning tilbage, hvilket igen minder en om, at vi snart rammer vintertiden i 2024, og at sæsonen når en ende. Det gælder bare om at få så meget ud af det, der er tilbage, men når løbskalenderen er tom, betyder det ikke at vi holder ferie, indtil marts måned. Vi har en masse ting, der skal arbejdes videre med, men nu skal det sidste lige klemmes igennem, hvor vi er med til en del af det som skal afvikles, igen med vejr og vind i mente.

Normalt holder vi kun øje med siden hos DMU, hvor der er motocross og quad events tilgængelig, hvilket er hovedpunktet, her på siden, men der sniger sig naturligvis andre ting med ind, når det passer ind i programmet, og vil give mening.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk