GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Alexander Lorenzen var et mulehår fra målet, til DAM 7

Artikel foto: Alexander Lorenzen

Lørdag kørte Alexander Lorenzen sit første løb i mange år, og her skulle han komme i top 3, samlet på dagen.

Alexander Lorenzen dukkede som aftalt op til DAM 7 på Mols, for at køre med i sit første løb i mange år, og uden den vilde træning, på den lånte maskine, af lillebror Sebastian Lorenzen. Alexander kom ikke dagen før, sammen med resten af familien, nej han kom i følge ham selv “i god tid” på dagen, hvilket vil sige omkring en time før, selve løbet blev skudt i gang, men det var jo også tidsnok, da farmand Lars, havde maskinerne med, og havde tingene klar, udover chaufføren.

Skulle i top 3

Alexander Lorenzen kunne ikke slippe med at vende tilbage, efter mange års fravær, og køre løbet på Mols, nej han skulle klemme sig med ind i top 3, hvis han skulle slippe for at køre igen, nemlig til finalen af Dansk Amatør Mesterskab 2024, der køres i Fjerritslev, til oktober.

Vi ses i Fjerritslev

Alexander var et mulehår fra dette mål, for han endte på en samlet fjerdeplads, på dagen, og her var også en pokal til ham. Da hans navn blev råbt op, til pokaloverrækkelsen, så var der ingen som reagerede, end ikke lillebror Sebastian, for han havde stadig ørepropper i, og stod lidt ude til siden, og snakkede med Stefan Bech, det var først, da vi nævnte det, at han hentede pokalen i klubhuset, og kunne tage den med hjem, for Alexander var da smuttet fra Mols.

Alexander gav alt hvad han havde, og nok lidt til (så sådan ud, da han havde kørt) og så faktisk ikke helt dumt ud, efter så mange års fravær, så måske det er tid til et comeback i 2025?

Vi glemmer det ikke, og ej heller Sebastian, så vi ses i Fjerritslev Alexander.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk