GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vera Hansen vinder Dansk Amatør Mesterskab, Maxi Pige 2024

Artikel foto: Vera Hansen

Efter syv stabile afdelinger, vinder Vera Hansen, Dansk Amatør Mesterskab 2024, i Maxi Pige, inden finale i Fjerritslev.

Vera Hansen har vundet Dansk Amatør Mesterskab 2024, i klassen Maxi Pige, efter de første syv runder, fordi hun har været utroligt stabil, og vundet, alle de afdelinger, som hun har kørt. Dermed kan hun fejre mesterskabet, allerede nu, inden finale afdelingen, skal køres i Fjerritslev 5. oktober 2024. Det har været en fornøjelse, at opleve det gåpåmod hun har haft, selvom der har været nogle bump på vejen hertil, så det er fuldt fortjent, at hun allerede nu kan nyde sejrens sødme.

Portræt i januar

Vi lavede et portræt med Vera Hansen, tilbage i januar måned 2024, og her hørte vi blandt andet om hendes rædselsår i 2023, og hvad drømmen, blandt andet var i denne sæson.

Vera fik en samlet andenplads i 2022, og var godt på vej til at vinde det i 2023, men en skade ødelagde dette, og i Januar måned, fortalte Vera til crossbladet, at hun ikke var i tvivl om, at netop denne 2024, ville blive god, og det fik hun i den grad, ret i.

Afslappet stemning

Vi havde vores rullende kontor, lige bagved familien Hansen, hvor hendes to brødre også var med til Dansk Amatør Mesterskab, og selvom der var tre søskende der skulle køre, og det var på hjemmebanen, med en masse gøremål for farmand Thomas, så var de alle helt nede på jorden. Man kunne ikke mærke på Vera, at hun kunne lukke mesterskabet, for så skjulte hun det godt.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Vera Hansen på toppen af pallen, i Mols

Der var ikke den vilde jubel, for vi tænker de var lidt trætte, efter en løbsdag, og så er der jo også en afdeling mere, som er selve finalen, og hvor det hele fejres. Vi hørte Vera spørge, om de ikke skulle på Mac Donalds, men om det så også kom det, ved vi ikke om skete.

Stort tillykke med den velfortjente titel.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk