GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Dansk Motorsport

Trial kørere trænede hos Kolding Motocross Klub, søndag

Artikel foto: Trial kørere trænede søndag

Ved vores besøg i Kolding Motocross Klub søndag, var der også tre trial kørere ude og træne på deres område.

Kolding Motocross Klub er meget mere, end bare motocross, for som du kunne læse om søndag, så har de blandt andet også Enduro tilknyttet. Bag ved ryttergården, om mod hvor deres maskiner står, der er et større område til Trial cyklerne, og her var der tre ude og træne søndag.

Trial

Denne sportsgren var stor i vores unge dage, men vi ser og hører desværre ikke nær så meget til den, her i nyere tid, men det findes altså stadigvæk. Trial er kort fortalt en sportsgren, hvor man på sin maskine, skal gennemkøre sektioner, i svært terræn, uden at sætte fødderne på jorden. Her skal man have en rigtig god balance, og evnen til at have styr på maskinen, på blandt andet store sten, betonrær, eller skovbund. Der er uendeligt mange baner, man kan bygge op, og gennemføre, uden at røre jorden, hvilket giver strafpoint, hvis dette sker.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Trial kørere trænede søndag
Artikel foto: Trial kørere trænede søndag
Artikel foto: Trial kørere trænede søndag

Enduro folket havde pause søndag ved klubhuset, og her smuttede vi om til de tre Trial kørere, og tog lidt billeder af dem, mens de trænede. Om det var fordi at vi var til stede, at de ikke snakkede sammen, og kun smilte venligt, det ved vi ikke, men der var ret stille, mens de kørte rundt, mellem de mange forhindringer. Vi havde ikke så lang tid denne søndag, men nu de var til stede, så skulle de også lige med på siden, for som nævnt, så sker der mange spændende ting i Kolding klubben.

Trial information

Du kan læse mere om Trial hos Kolding Motocross Klub, på deres hjemmeside, hvor du også kan se mere om, hvordan du komme i gang med dette. Læs mere her

Billeder – Trial

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for kigget.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk