GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi har været med til Enduro prøvedag i Kolding, søndag

Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding

Kolding Motocross Klub var søndag værter for DMU Enduro prøvedag, for børn, og her var crossbladet med.

Crossbladet landede i Kolding Motocross Klub søndag 15. september 2024, omkring 09:00, hvor der var Børne Enduro prøvedag, med flere kørere, der havde en bred viden om dette. Efter et par kopper kaffe, og lidt snak med deltagerne, så blev alle samlet, og der blev budt velkommen. Her blev folkene bag præsenteret, og det blev forklaret lidt om hvordan man ikke skulle sidde på en maskine, som man ellers normalt var vant til, så man havde lidt brugbart, inden de skulle slippes løs på et spor.

Vi starter med et lille spor

Oppe ved lågen, hvor der er en holdeplads, inden man kører ind på området, der er åbenbart et Enduro spor, hvilket kom bag på mange, men det var her, de skulle starte ud. Her var det meste, fladt, på græs, men inde i skoven, der var enkelte forhindringer, og snoede stier, med lidt mudder, og glatte rødder. Det så ikke ud af meget, men det var ret svært for deltagerne, de første par omgange, og her måtte vi endda også i gang med at hjælpe de unge mennesker, der var kørt af sporet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding 2024
Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding 2024
Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding 2024

Pølser og brød til middag

Efter nogle timer i sporene, så blev det tid til at tanke op, og her sørgede de for pølser og brød, samt en masse sodavand, størstedelen uden sukker. Dette var et kæmpe hit, også hos forældrene, og så var de atter klar til at komme ud og køre på en masse svære spor.

Trial i Kolding

Mens de mange deltagere, hyggede sig med god mad, så opdagede vi at der var et par Trial kørere i klubben, og dem kommer vi omkring mandag, hvor der også er billeder fra.

Det store og lange spor

Kolding Motocross Klub har et pænt stort spor, rundt om crossbanen, og det er et sted mellem 8 og 10km, hvis det hele tages i brug. Denne søndag havde de dog kortet det noget ned, hvor også selve crossbanen er med, men selvom det ikke var så langt for kørerne, så var det for hjælperne, og crossbladet. Vi var naturligvis med ude i det fjerneste hjørne, inde i en skov, tæt på motorvejen, hvor der var mærket en speciel rute op.

Det er lidt svært at danne sig et overblik af ruterne, når man ikke selv sidder på en maskine, men ungerne havde en fest, og hyggede sig helt sikkert, også selvom det var hårdt. Vi hørte flere sige i ryttergården, at det virkelig var fedt at prøve, specielt det med at holde balancen, og komme rundt på de meget anderledes spor, end det som de er vant til på en crossbane.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding 2024
Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding 2024
Artikel foto: Børne Enduro prøvedag i Kolding 2024

Enduro i Kolding

Hvis du vil vide mere om Enduro i blandt andet Kolding, så har de en side, hvor der er mere information, også hvordan du finder frem til dette, hos DMU. Se mere her

Det var en god oplevelse, også selvom det er en svær sport at “dække” ude fra “marken” der giver en masse motion, også til dem der ikke kører. Vi klikkede en stak billeder fra dagen, der måske kan fortælle lidt mere om sporten, og de komme på vores Facebook side, i et album.

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for en hyggelig dag.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk