GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Martin Møller kørte fra knejterne på gammel havelåge i Klub VM

Artikel foto: Martin Møller

Martin Møller og hans to døtre var som normalt med til Klub VM på Uhre, men Martin Møller skulle ikke køre på sin egen maskine, da denne skulle være klar til sidste DM afdeling.

Martin Møller ville ikke have smadret sin løbsmaskine, inden den sidste DM afdeling, hvor han fører hans klasse, så den skulle altså skånes torsdag aften på Uhre. Men køre, det skulle han, og i den forbindelse havde han lånt en “gammel havelåge” af hans far, og den havde lidt skavanker.

Gear, Kobling osv..

Martin var som altid i hopla, og snakkede varmt om den maskine han havde lånt (fik ikke lige fat i hvad det var) men den havde kun fire gear, og andet gear virkede ikke, så han skulle starte i tredje gear, og køre det meste af tiden i dette. Koblingen drillede os lidt, og for at det ikke var nok, så gik den ud, når han ville give gas efter hoppene, og skulle holde på, hvis ikke han skulle stå af.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Martin Møller

Om det var ren taktik, at han snakkede maskinen ned, inden aftenens heat, det ved vi ikke, men vi fik en fornemmelse af, at man kan give Martin Møller, hvilken som helst havelåge at køre på, og så skulle han nok køre fra knejterne alligevel. Det var nemlig lige præcis det han gjorde, som på sin almindelige løbsmaskine, for han var hurtigt væk, og skabte hele tiden afstand, til sine modstandere.

Held og Lykke med DM.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk