GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi var med til Klub VM hos Herning Motocross torsdag aften

Artikel foto: Klubmesterskab 2024, Herning Motocross

Torsdag 12. september 2024, havde Herning Motocross endnu en afdeling af deres Klub VM, og her var vi også med.

Herning Motocross åbnede dørene torsdag eftermiddag 12. september 2024, klokken 16:00, hvor der var indskrivning, inden de skulle ud og træne, fra 16:30. Der skulle køres en afdeling af deres igangværende klubmesterskaber 2024, så her vi smuttede vi tidligt afsted, så vi kunne få det hele med. Selvom nogle store tunge skyer var tæt på, så slap vi med noget meget let regn, og så blev alle heatene, på de tre baner, gennemført, uden en masse regn.

Micro, Mellem og Maxi

Det er næsten den samme opskrift, når der køres klubmesterskaber på Uhre, hvor de starter ud på mellembanen, dernæst Micro, og så en 3-4 heat på Maxi. Eneste ting der ændres lidt på, er hos Maxi kørerne, og hvem der skal køre i hvilken rækkefølge, så dette bytter de lidt om på.

Der var mange kørere, og de hyggede sig i det flotte sensommervejr, hvor man dog skulle have en ekstra trøje på, for det er bestemt ikke sommer mere, selvom der var sol.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM på Uhre, hos Herning Motocross 2024
Artikel foto: Klub VM på Uhre, hos Herning Motocross 2024
Artikel foto: Klub VM på Uhre, hos Herning Motocross 2024

Tumlesandet

Der skete ikke nogle voldsomme uheld, men de kunne måske se dramatiske ud, men der var ingen personskade, denne aften, så en tur i tumlesandet, tæller ikke med, det er helt normalt. Det var en hyggelig aften, hvor der var et heat mindre, for der var kun en Quad, som skulle køre på Maxi, så denne kom med solo kørerne, og de kunne blive tidligere færdige, for solen går også hurtigt ned nu.

Se også: Martin Møller kørte fra knejterne på gammel havelåge i Klub VM

Billeder og Video

Det blev til knap 300 billeder, med stemning fra ryttergården, og de tre forskellige baner, samt lidt video på den tilknyttede Instagram. Billederne kommer online i et album, senere på dagen, på vores Facebook side, og herunder kan du se et par video på vores Instagram.

Se også: Sebastian Lorenzen er i storform, og laver ny PR til klub VM på Uhre

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Billede – Sebastian Lorenzen er klar til Klub VM

Video 1 – Den første start på Maxi

Video 2 – Tog Lorenzen lige starten der?

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk