GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Klaus Rafael havde personlig kamp med sandet i Billund onsdag

Artikel foto: Klaus Rafael

Klaus Rafael havde en personlig kamp med sandet i Billund, og den måtte han tilbage og have styr på onsdag aften.

Ved ankomsten til Billund Motocross Klub onsdag aften 31. juli 2024, der kunne vi som det første se den velkendte røde minibus, med en trailer på, som er fra Odder Motocross Klub. Da vi havde parkeret vores bil, så gik vi hen mod den altid glade Klaus, for lige at sige hej, og høre om han havde sendt alle de unge ud på banen i Billund, men det havde han ikke, denne aften.

Sandet driller mig

Klaus Rafael havde været på besøg i Billund Motocross Klub, i lørdags, og her kunne han slet ikke komme overens med sandkassen, og det drillede ham simpelthen så meget, at han måtte tilbage igen onsdag, for at tage kampen op igen. Klaus blev ved med at nævne den “nye” sektion, med meget, løst sand (foran starten), og det drillede ham noget.

Du har vel bemærket at jeg er alene

Vi havde snakket med Klaus i et par minutter, og havde egentlig undret os over, hvor stille der var omkring bilen, for der plejer at være en masse unge mennesker med, når bussen er på landevejen. – Du har vel bemærket, at jeg er alene afsted, grinte Klaus, og nussede videre med sin kære Honda. (skulle have lidt på køleren). Og nej, det havde vi faktisk ikke lige spottet, men det var han altså.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klaus Rafael på banen i Billund 2024
Artikel foto: Klaus Rafael på banen i Billund 2024
Artikel foto: Klaus Rafael på banen i Billund 2024

Klaus Rafael som til dagligt arbejder med en masse unge mennesker i Odder Motocross Klub, var helt alene afsted, og det er sjældent at dette sker, måske kun et par gange om året, fik vi at vide. Men Klaus var ude og træne alle de gange, det var muligt, i takt med at det var delt op, denne aften, og han kan jo godt køre en god gang motocross. Vi har aldrig mødt ham alene, og eller tænkt over om han selv kørte, men nu har vi oplevet det, og hvis han havde en form for kamp, med det sand i Billund, så fik han i hvert fald tæmmet det, onsdag aften, for han kørte faktisk ret godt, på hele banen.

Tak for snakken, oplevelsen, og dit arbejde med de unge mennesker.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk