GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Information er vejen frem, og selvom det er frivillige i klubberne

Kolding Motocross Klub, Træningscamp 2023, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Information

Vi oplever ret ofte, at der mangler informationer til de mange følgere hos klubberne, på de sociale medier, og det bør man blive bedre til, specielt her i nyere tid hvor de unge holder til.

Størstedelen af klubberne og foreningerne har ikke en hjemmeside, eller så bliver den ikke opdateret nær så meget som den bør blive, for det koster jo tid og penge, og holde dette kørende. Rigtigt mange vælger i stedet for at have Facebook grupper, eller fan sider, men de bliver heller ikke opdateret nær så meget, som de burde blive, og her kan man spare meget tid.

Brug 10 minutter

Det tager ikke pokkers langt tid, at finde et billede, og skrive en tekst med information, så følgerne kan få en mængde information, og jo mere kort og præcis den er, jo større chance er der for, at der ikke kommer en masse spørgsmål efterfølgende.

Tag jeres forbehold

Når man laver et sådan opslag til følgerne, der 9 ud 10 gange handler om der er åbent, og om der er træning, og om banerne er jævnet, så skriv som det er, og hvad planen er, med forbehold for vejret, der kan skabe aflysninger, for så ved man hvad der kan ske.

Eksempel på emner:

  • Åbningstider og for hvem
  • Priser
  • Er der toilet / bad
  • Kaffe, mad eller væske
  • Status på banen / banerne (Våd, mudret, tør, jævnet, hullet osv)
  • MX, Quad, Enduro eller Formel 1…

Information er vejen frem

Hvis man gør dette til en fast vane, og får en i bestyrelsen til at klare dette, og ikke fem forskellige, så vil man se at der kommer mere ro på. Jo mere information, jo mere ro på kommer der, for vi lever i en tid, hvor man forventer at der kommer information, når man er en del af det, som man tilbyder. Hellere lidt information, end en side med ganske få opdateringer, eller aldrig.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk