GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Hele 78 kørere havde fundet vej til Grenaa Motocross Klub onsdag

Artikel foto: Onsdagstræning i Grenaa Motocross Klub 2024

Onsdag var crossbladet med til træning hos Grenaa Motocross Klub, og her var der fyldt op, ligesom til et DAM løb.

Vi havde hørt om flere der skulle til Grenaa, og efter et massivt gruppepres, så pakkede vi bilen og smuttede afsted i god tid, så vi kunne få det hele med. Det er fortsat ferietid for mange, og godt med trafik, men nogle arbejder altså stadig, og det oplevede vi med 30km igen, for her hang vi fast i en kø, i omkring en halv time, hvilket betød at vi kom omkring 17:00 tiden.

Ryttergården var pakket

Lige da vi ramte indkørslen, så tænkte vi “der er godt nok mange” og det var der også. Nu er crosskørere ikke “bygget” til at parkere, så det giver mening for alle, for mange var mere eller mindre henkastet i ryttergården, hvilket gjorde pænt svært for alle, at få en plads, endda ikke i en personbil. Efter lidt bakken frem og tilbage, så spottede vi de kære Nordmænd der også var i Hampen, og smed vores bil ind i et hjørne bag dem, mens andre måtte tage marken i brug ved siden af ryttergården. Det lykkedes da at få alle på banen, så de fik sig flettet ind mellem de andre, så det gik op i en højere enhed, når alt, kommer til alt.

78 kørere i GMCK

Da vi fik opgørelsen inde i klubhuset, så fik vi at vide, at der den onsdag 24. juli 2024, var hele 73 kørere på Maxi, og dermed 5 kørere på den lille bane. En stor del af de besøgende havde et formål, nemlig at få trænet på banen, inden den næste afdeling af Dansk Amatør Mesterskab (DAM), der køres i Grenaa 3. august 2024. Denne del kommer vi nærmere ind på, inden så længe.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Onsdagstræning i Grenaa Motocross Klub 2024
Artikel foto: Onsdagstræning i Grenaa Motocross Klub 2024
Artikel foto: Onsdagstræning i Grenaa Motocross Klub 2024

Den lille bane havde et mudderhul, som man skulle igennem, og det klarede de også. Maxi banen var super god, og havde ikke vand på banen, i hvert fald ikke der hvor vi kom omkring, men det kom godt nok hurtigt huller, men der var altså også pænt mange i gang, samtidigt.

Odder Moto Cross Klub

Klubben fra Odder var også på plads i ryttergården, og her må vi simpelthen lige fremhæve deres sammenhold, som vi oplevede på tæt hold. En af kørerne var væltet ude bagved, og så uheldigt at hovedet (hjelmen) sad i klemme under sædet, tilpas nok til at man ikke kunne løfte cyklen, og selv komme derfra. Vi kunne ikke komme hurtigt til stedet, grundet et par kanaler med vand/mudder, men det behøvede vi heller ikke, for kørerne der var med fra Odder smed deres cykler, og kom til undsætning. Nogle stoppede de andre kørere, og andre hjalp køreren fri, og på benene, så de kunne komme videre.  Der skete heldigvis ikke noget med køreren, eller andre denne aften.

Super fed aften

Det var ligesom at være med til en afdeling af DAM, for vi kendte virkelig mange, og vi brugte næsten en time på at komme fra klubhuset, gennem ryttergården, og ned til banerne, fordi vi lige skulle snakke. Det er jo også en stor del af vores arbejde, og det nyder vi skam. Vi klikkede en stak billeder, som du kan se lidt senere på dagen, i et album på vores Facebook side (link kommer også her), og så er der et par video på vores Instagram, du kan finde frem til her. Video 1Video 2

Billeder fra dagen: Se dem alle i et samlet album her

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk