GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Kort dag til kørerne på Crosslejren i Lindknud Motocross Klub 2024

Artikel foto: Lindknud Cross Lejr 2024

Onsdag var en kort dag for kørerne på crosslejren 2024 hos Lindknud Motocross Klub, for det var kun en halv dag.

Det har hele tiden været planen, at onsdag 10. Juli 2024, skulle være en halv dag, for så kan man hvile lidt, og hygge sig med vennerne i campen. Da vi kom op, lidt senere end normalt, så var der et super flot vejr med, næsten ingen vind, og sol. Op af formiddagen så kom der nogle skyer, men det var først omkring middag, det begyndte at dryppe lidt, og det gør det stadig, men det kan næsten ikke kaldes regn. Solen er dog ved at finde tilbage igen, så eftermiddagen skal nu nok blive god.

Trætte deltagere

De mange timers intens træning har allerede sat sine spor hos nogle (læs mange) kørere, der lige klemte det sidste energi ud, de havde tilbage, inden middag, så det var godt, det kun er en halv dag. Morten Justesen hævede lige stemmen, først på dagen, da nogle kørere sløsede lidt med opvarmningen, og når trænerne har brugt tid på at strikke noget sammen til dem, så skal de også være 100% med. Det blev der ikke snakket så meget om, og til “nedvarmningen” var der mange, og de tog det seriøst, så mon ikke alle mand er til stede til den sidste opvarmning igen, torsdag morgen.

En times fri træning

Nogle havde efterspurgt lidt fri træning, over middag, fordi de ikke fik kørt så meget mandag, men der er vist kun en aktiv på banen, i skrivende stund, så mon ikke de fik nok i dag. Det var i hvert fald ikke fordi de stod og råbte i munden på hinanden, at de gerne ville træne lidt mere.

Fællesspsining

Onsdag aften er der den store fællesspisning, med hygge og underholdning, og det plejer nu altid at være sjovt, og mon ikke det også bliver dette i år. Morten Møller har simpelthen ikke taget sin guitar med, så han skal ikke underholde i år, hvilket har skuffet en del af hans fans. Vi må se om de finder på noget andet, ellers må han jo hjem og hente den, for vi har jo masser af tid.

Piv hyggeligt

Det er som forventet, piv hyggeligt her i Lindknud, og vi er glade for at være tilbage, hvor vi igen har mødt nye ansigter, og nogle af dem får vi en snak med, senere på dagen.

Stay tuned in…

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk