GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Tirsdag eftermiddag blev rigtig god på Korskro, og de blev trætte

Artikel foto: Marcus Mikkelsen

Tirsdagen startede med støvregn, men det stoppede til middag, og så blev resten af dagen rigtig godt på Korskro.

Kørerne var aktive hele tirsdagen, uanset om der var støvregn eller ej, så her blev skruen holdt i vandet, men det var en lidt anden historie for crossbladet, der sjældent kan arbejde med regnvejr. Efter middagspausen, så kom der meget mere liv i det hele, og vi kunne endelig få smidt lidt video online på vores Instagram @crossbladet.dk og få langt flere billeder på vores Facebook side.

Kaalund og Rasmussen

Tirsdag brugte vi lidt tid sammen med Mads Rasmussen og Kenneth Kaalund, og kunne se lidt af hvad de lavede, og så vil vi kigge lidt på Nicolai Skovbjerg onsdag. Det er lidt vildt, for vi er har efterhånden mødt både Mads og Kenneth et utal af gange, på en masse forskellige baner og lejre, og de bliver ved med at lave nye ting, hvor Mads denne gang, skal arbejde med Kenneth´s materiale, i takt med han er træner på hans camp, eller det går vi da ud fra, at han skal.

Blev kørt trætte (igen)

Der er godt med frisk luft på de her kanter, men kørerne bliver godt nok kørt trætte, på denne sommer camp, hvor nogle er hårdere ramt end andre, og man kan tydeligt se det.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Træt fortrinsvis ung mand

Vi kom ind i et fortelt, hvor Kenneth Kaalund snakkede (han snakker jo en del) sammen med to andre, og midt i teltet sad en fortrinsvis ung mand og snorksov. Han var kørt træt, og vi fik en forståelse af at han kan sove, der hvor han bliver træt, og så måtte vi lige nappe et billede af ham.

Campens unge mennesker går også semi tidligt i seng, nok mest de 12 til 16årige, men de har jo også den alder, at det er pænt træls at skal op klokken 07:00 (oplevede vi flere der kæmpede med).

Fri træning

Da træningsdagen var ovre, så var der fri træning, og her var der ganske få, der snuppede den mulighed, for der var ikke meget mere end, 4-5 kørere på banen, da vi var ude og tage billeder. Marcus Mikkelsen (artikel foto) kørte næsten tiden ud, for han var kun med tirsdag, så han kunne få en KKA træning, inden han skal vende tilbage og køre DM på søndag, til DM A 2024.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Nicolai Skovbjerg

Nicolai Skovbjerg er bare en maskine, for han var pivfrisk, og skulle da lige ud og træne “lidt” og startede ud med at køre i 39 minutter, og sluttede af med 31 minutter, altså med fuld skrald på. Han er uden tvivl i topform, og mere end klar på DM A på søndag, og det skal han også være, for han fører jo DM A 2024 A MX2 og er også godt foran, inden afdelingen på Korskro.

Stået op til flot vejr onsdag

Onsdag var vi oppe og i gang 06:00 (ja vi har sovet længe) og her ved 07:00 tiden, der er super flot vejr, med lys himmel, og fløjtende fugle, hvilket er første gang, i denne uge. Så denne dag ser ud til at blive rigtig god, og vejrudsigten, den tør vi slet ikke kigge på lige nu.

Stay tuned in….

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk